logo


De Zeister Jeugd gaat schaatsen voor VriendenVanEline

Op 19 januari 2013 staat de jaarlijkse sponsorschaatstocht van de Zeister Schaats en Inlineskate Vereniging (www.sivzeist.nl) in het teken van de VriendenVanEline en de rolstoelbus. Deze schaatstocht zal gereden worden op de Vechtsebanen en mocht er toch ijs liggen op de skatebaan Blikkenburg in Zeist, zal hij daar gereden worden.

Een half uur lang zullen de kinderen hun schaatstechniek kunnen tonen en oefenen door zo veel mogelijk rondjes te rijden voor het goede doel. De kinderen zullen zich laten sponsoren per rondje, dus hoe meer ze schaatsen, hoe meer er voor de VriendenVanEline wordt opgehaald.

Deze bijzondere en sportieve actie zal de aanschaf van de bus nog stap dichterbij brengen. De VriendenVanEline bedanken alvast alle medewerkers en vrijwilligers van de SIVZ voor hun inzet en we gaan er een mooi evenement van maken.

Eind maart zal bij de seizoensoverdracht op feestelijke wijze de cheque overhandigd worden.