logo


Fantastisch resultaat van de SchaatsVriendenVanEline

19 januari was het dan zover, langzaam druppelden alle jeugdschaatsers van de Schaats en Inline-Skate Vereniging Zeist binnen in het clubgebouw. Daar mochten ze hun nieuwe wedstrijdjack in ontvangst nemen met de naam van de nieuwe sponsor op de rug.

Nadat alle jacks uitgedeeld waren volgde een groepsfoto en vervolgens met Eline erbij. Door het plotselinge gejuich, schoot Eline in een reflex waardoor de tranen over haar wangen rolden.

Terwijl Eline getroost werd langs de baan stonden alle kinderen klaar om hun sponsorronden te gaan schaatsen. Na de start was het fantastisch om te zien hoe de aller kleinsten hun best deden om het rondje te schaatsen terwijl de wedstrijd schaatsen met hoge snelheid door de bochten vlogen.

In de ijskoude snijdende wind stonden alle ouders langs de kant om de ronden te tellen die hun kinderen schaatsen. De prestaties waren buitengewoon, sommige wedstrijdschaatsers hebben wel 30!!!! ronden gereden…En er is meer goed nieuws. Deze sponsortocht is inspiratie voor meerdere kinderen geworden. Het aantal jeugdleden van de SIVZ zal de komende weken groeien, want de smaak zit er goed in.

Op 23 maart was het dan zover, de bekendmaking en overdracht van de opbrengst. In een afgeladen clubhuis, met een ijskoude gure wind buiten steeg de spanning. In totaal hebben alle kinderen 1425,- Euro bij elkaar geschaatst!! Wat een topopbrengst.

Namens ons, heel veel dank aan de organisatie, het bestuur van de SIVZ en de nieuwe hoofdsponsor DTProost voor dit prachtige evenement. Foto’s zullen uiteraard nog volgen.