logo


Fotoactie JustClick enorm succes

Zondag 3 maart was het dan zover, de studio van JustClick in Zeist was lekker warm en de catering was zeer goed verzorgd. Terwijl Katinka Bos het ene plaatje na het andere schoot, liepen Kim Rabbie (www.Baauwopmij.nl) en Samantha Drent (www.Lareve.nl) de benen uit het lijf om iedereen te verwelkomen en te voorzien van wat lekkers.

De hele dag door werden er afwisselend familieportretten en zakelijke portretten geschoten. Het gemak waarmee Katinka bij alle kinderen en volwassenen een mooie glimlach wist vast te leggen was indrukwekkend. Ook de spontaan meegekomen familieleden moesten er soms aan geloven.

Aan het einde van de dag heeft de actie van www.JustClick.nl meer dan 1000,- Euro opgebracht. Omdat er nog wat online bestellingen lopen, is het eindbedrag nog niet bekend.

Via deze weg willen wij allen die deze dag mogelijk gemaakt hebben hartelijk bedanken, Katinka Bos en Samantha Drent in het bijzonder.  Jullie zijn echte toppers