logo


De Rolstoelbus is besteld!!!

De laatste actie voor de rolstoelbus is geweest, de WMO is akkoord dus er kon besteld worden.

Na een lang traject van afwegen, meten, voelen en nog een keer alles afwegen, hebben we bij Renault Bochane in Zeist de bus besteld. Nee, nog geen rolstoelbus, slechts een kale bus. Het aanpassingsbedrijf gaat er een rolstoelbus van maken zoals onder op de foto staat.

Nog een paar weken wachten en dan kunt u hem zien rijden, de rolstoelbus van VriendenVanEline. Een rolstoelbus die grotendeels door crowdfunding is gerealiseerd. Het hele proces is voor velen een inspiratie geweest en is het nog steeds. Wij hopen in de toekomst nog vele VriendenVanEline te kunnen helpen met de kennis en kunde die wij hebben opgedaan.

Dank allen voor jullie inzet,

De VriendenVanEline